Sfeervol winterconcert door Trio Luccicante

17 december 2017 om 00:00 Nieuws

Het Zondagmiddagpodium presenteert een Sfeervol winterconcert door Trio Luccicante op 24 december om 14.00 uur in Cultureel Centrum De Olm, Olmenlaan 141 in Zwanenburg.

Gevarieerd genre muziek

Trio Luccicante bestaande uit: Marjolein Aartsen (alt), Deborah de Liever (sopraan) en Alma Kulbayeva (piano) verzorgt een afwisselend winterprogramma voor u. Om wat licht te brengen in deze donkere dagen. Deze enthousiaste musici brengen muziek in verschillende genres en talen, zoals opera, musical, (klassieke) liederen en duetten en blues, en natuurlijk zal ook het kerstrepertoire niet ontbreken…

Gastmuzikant Daniel de Gorter

Componisten die voorbij komen zijn onder andere Bizet, Bannink, Bernstein en Bock. Als verrassing komt er ook nog een gastmuzikant mee die met een aantal nummers mee zal spelen: Daniel de Gorter op de trompet. Kortom: het wordt een gezellige middag.

Kaartverkoop en informatie

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 - 5698873. Op dit nummer is ook een rit heen en terug met de RegioRijder te bestellen.

________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie