DSOV gaat met goed gevoel winterstop in

17 december 2017 om 00:00 Sport

VIJFHUIZEN DSOV won de uitwedstrijd tegen TAC met 1-3. Door deze overwinning blijft de voorsprong op de naaste concurrent RKDES vier punten.

Al na drie minuten kon Ruben Karelse scoren. De arbiter had echter een overtreding geconstateerd en keurde de treffer af. DSOV trok zich daar weinig van aan en bleef daarna veruit de sterkte. Na goed voorbereidend werk van Marijn Nelis kwam de bal hoog voor en kon Karelse via een kopbal 0-1 scoren. Het zou tevens de ruststand worden. De tweede helft was net begonnen toen Nelis 0-2 kon maken. Zeven minuten later was de wedstrijd definitief beslist toen Ab Ben Salah na een opgezette aanval met het hoofd kon scoren. Dat het een kwartier voor tijd nog 1-3 werd was alleen interessant voor de statistieken.

Trainer Bart Jansen gaat met goed gevoel de feestdagen in. ''We zijn goed bezig en dat blijft na de winterstop natuurlijk zo. We gaan met de selectie nog op trainingskamp naar Tarifa in Spanje. We zijn daar al eerder geweest en dat wordt weer heel bijzonder.''