Badhoevedorp tevreden ondanks verlies

17 december 2017 om 00:00 Sport

BADHOEVEDORP Sc Badhoevedorp verloor met 5-3 van Geinburgia. Anders dan de uitslag doet vermoeden was trainer Patrick de Meijere na afloop zeer tevreden. Hij had zijn team in de tweede helft nog niet zo sterk zien spelen dit seizoen.

In de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op. Geinburgia had het geluk om twee keer na een corner te scoren. En met veel fortuin werd het zelfs voor de pauze nog 3-0. De Meijere : ''De krachtverschillen waren echt niet zo groot. In het tweede bedrijf hebben we enorm hard geknokt en goed spel laten zien. Ik zat te genieten van ze.''

Door rechtsback Jordi Timinaro werd het 3-1. Deze speler is afkomstig uit het tweede en ontwikkelt zich snel bij de club. De thuisploeg kon daarna, wederom met geluk, uitlopen naar 5-0. Badhoevedorp gaf echter niet op en kwam zeer sterk terug. Door Riad Vetah werd het 5-2 en niet veel later kon Amor Djebali de achterstand nog groter maken. De Meijere: ''Het ontbrak ons daarna aan geluk om nog verder terug te komen. Wat een tweede helft, ik ben er nog van onder de indruk. Als we zo blijven spelen gaan we er een hele leuke tweede helft van het seizoen van maken.''