Pancratius sluit af met gelijkspel

18 december 2017 om 00:00 Sport

BADHOEVEDORP Pancratius kwam thuis tegen GDA niet verder dan 2-2. En dat was een resultaat waar het team van trainer Rob Rijnink niet veel verder mee kwam.

Het publiek langs de kant zag zeker geen onaardige wedstrijd. Echt veel kansen waren er aan beide kanten niet in het eerste bedrijf. Ralf Fenne die een goede wedstrijd speelde kon in de 26e minuut 1-0 scoren. Nog voor de pauze kon de tegenstander de gelijkmaker scoren en dat was gezien het spelbeeld niet onterecht.

In de tweede helft liet de thuisploeg een goede indruk achter. Wel had men teveel moeite met scoren. Wel kon Ritchie van Hameren 2-1 scoren. In de slotfase werd het toch nog gelijk. Pancratius kan terugkijken op een redelijke eerste helft van de competitie. Het team won vijf keer en verloor even vaak. Ook het doelsaldo (20-20) is gelijk. Trainer Rob Rijnink en zijn selectie weten dat de prestaties veel beter kunnen worden, met net iets meer power. Bij de start van de tweede periode liet men zien sterk genoeg te zijn om in de kopgroep mee te draaien.