Duycker telt af met: Duyckercafé Countdown

18 december 2017 om 00:00 Activiteiten

Eindig het jaar muzikaal in Duyckercafé

HOOFDDORP Altijd fijn als er de laatste dagen voor oudjaarsdag nog wat gezelligs te doen is. In het Hoofddorpse Duyckercafé hebben ze dat dit jaar goed opgepakt. Duyckercafé start met de Countdown op woensdag 27 december. Iedere namiddag/avond staat er in het café een leuk gratis evenement gepland. Van Popquiz tot de Top 2000 en dat natuurlijk allemaal in een ongedwongen gezellige sfeer. De toegang is altijd gratis en bezoekers kunnen binnen wandelen wanneer ze willen.

Het programma van 'Duyckercafé Countdown' bestaat uit: 'De dag van de Popquiz', 'Super Jam', 'De Huismeesters' en 'Café 2000'.

Duyckercafé Countdown bestaat uit de volgende events:

De dag van de Popquiz - woensdag 27 december - café open vanaf 19 uur

Tijdens de dag van de popquiz wordt er in vijf rondes gevraagd over het beste en slechtste van toen en nu. De quiz wordt dit jaar gepresenteerd door Sebas Krijgsman. Het evenement vindt plaats op 27 december en de deuren gaan om 19 uur open. Gewoon lekker aan de bar hangen mag natuurlijk ook.

Super Jam - donderdag 28 december - café open vanaf 17 uur

De organisatoren van The Special en Music Jam slaan de handen ineen voor een topjamsessie! Het evenement vindt plaats op 28 december en de deuren gaan om 17 uur open.

De Huismeesters - vrijdag 29 december - café open vanaf 17 uur

Verklede mensen, opblaasbeesten, confetti, beerpong, limbo dansers, weg geef acties en nog veel meer om bezoekers te voorzien van een topavond in Duyckercafé! Het evenementen vindt plaats op 29 december en de deuren gaan om 17 uur open.

Café 2000 - zaterdag 30 december - café open vanaf 15 uur

Bezoekers kunnen genieten van een verzameling topmuziek van toen en nu tijdens de top 2000! Het evenement vindt plaats op 30 december vanaf 15 uur.

Voor meer informatie over Podium Duycker of het programma, kijk op duycker.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie