Kinderkunstdagen Pier K nu ook voor jongeren!

22 december 2017 om 00:00 Activiteiten

Woensdag 3 t/m vrijdag 5 januari staat Pier K in het teken van de kinderkunstdagen. Pret en creativiteit met leeftijdsgenootjes. Maar dat is nog niet alles! Woensdag 3 januari is niet alleen een Kinderkunstdag, maar ook een Jongerenkunstdag!

Kinderkunstdagen

Tijdens de kerstvakantie is het weer een groot feest bij Pier K. Met Fantasia als thema, is van 3 t/m 5 januari alles mogelijk. Van fantasiewezens boetseren tot striptekenen en van sprookjestheater tot bodypercussie. Iedereen van 6 t/m 12 jaar oud is van harte welkom. De dagen starten iedere dag om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Op de website van Pier K staat het volledige programma. De kosten bedragen € 25,50 per losse dag of € 70,00 voor alle drie de dagen (inclusief lunch). De Kinderkunstdagen vinden plaats bij Pier K in Hoofddorp, Raadhuisplein 9.

Jongerenkunstdag

Voor iedereen die te oud is voor de Kinderkunstdagen is er nu ook een Jongerenkunstdag (12 t/m 18 jaar). Na één dag gaan de deelnemers met een zelf ontworpen hanger, ketting en ring naar huis. Geen kralen rijgen, maar het echte werk! Wie mee doet, leert zagen, hameren, walsen, vijlen, schuren, en werken met de vlam! Zo worden er van koper, messing, alpaca, aluminium of perspex eigen sieraden gemaakt. Ook deze dag vindt plaats bij Pier K in Hoofddorp van 10.00 uur tot 16.00 uur. De kosten bedragen € 25,50 inclusief lunch en versnaperingen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie