Filmhuis: Thana gaat met olifant Pop Aye terug naar geboortedorp

28 december 2017 om 00:00 Activiteiten

NIEUW-VENNEP Pop Aye is een hartverwarmende roadmovie over een gedesillusioneerde architect en zijn olifant. Filmhuis Pier K toont vrijdag 5 januari het tragikomische speelfilmdebuut van Kirsten Tan.

Het leven van architect Thana bevindt zich op een dood punt. Zijn carrière als architect zit in het slop en zijn huwelijk is ook niet meer wat het is geweest. Dan ziet Thana op een dag een olifant op straat die hij herkent uit zijn jeugd: Pop Aye. Impulsief besluit hij met het geliefde dier te vertrekken uit Bangkok om terug te gaan naar het dorp waar ze beiden zijn opgegroeid.

De hartverwarmende roadmovie neemt je mee op reis door het prachtige Thaise landschap. De hoofdrollen worden vertolkt door Thaneth Warakulnukroh en olifant Bong. Op International Film Festival Rotterdam werd de film bekroond met de VPRO Big Screen Award.

Filmhuis Pier K is onderdeel van Pier K, centrum voor kunst en cultuur en gevestigd aan het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Een kaartje kost 8 euro en is inclusief één consumptie in de pauze. 65-plussers en CJP'ers ontvangen 1,50 euro korting.

Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of 023-5669565 (op werkdagen). Daarnaast zijn de kaartjes te koop op de avond zelf. De film wordt vertoondd om 20.00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie