Sciencefiction thriller verpakt als huiskamerdrama in De Meerse

29 december 2017 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP Na het succes van 'Rishi' speelt het Haagse gezelschap Firma MES nu de theatervoorstelling 'CarryMe'. Ontroerend sci-fi theater over de invloed van technologie op menselijke relaties, een verhaal dat zich afspeelt in de toekomst, met een nieuwe toneeltekst van Hanna Bervoets.

Nederland in een nabije toekomst. Door emancipatie en wettelijke quota werken vrouwen meer en bekleden ze steeds vaker topfuncties. Dit heeft positieve gevolgen maar drukt de geboortecijfers wel. Een progressieve app biedt uitkomst: CarryMe.

Maarten en Eline zijn een succesvol koppel uit de Randstad. Via CarryMe, een 'Airbnb voor draagmoeders' vinden ze Didi. Op haar profiel heeft Didi de optie 'inwonen' aangevinkt. Op een zondagochtend staat er een jonge Twentse op de stoep, met twee koffers en een kolfapparaat. Maar wie is zij eigenlijk? En bij wie komt ze terecht?

'CarryMe' is even scherp als ontroerend sci-fi theater over de invloed van technologie op menselijke relaties en onze behoefte aan zorg en intimiteit in tijden van eindeloze keuzemogelijkheden.

De voorstelling is woensdag 17 januari te zien om 20.30 uur in de kleine zaal van De Meerse. Kaarten van 18,50 euro zijn verkrijgbaar via de kassa van De Meerse, 023- 5563707 of www.demeerse.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie