8 januari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

Geachte redactie,

Mylene & Rosanne, de zingende tweeling die het Junior Songfestival won, maakt met hun musicaldebuut in Tina de musical kans op een Musical Award. Wist u dat de meiden zijn opgegroeid in Badhoevedorp?

Op zaterdag 27 januari is Tina de musical te zien in de Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden. Mocht u de meiden willen interviewen voor uw krant, dan vernemen wij dit graag.

Foto is rechtenvrij te gebruiken. Naamsvermelding is verplicht. Foto: Andy Doornhein.

Met vriendelijke groet,

cid:image001.jpg@01D0FD04.E031A1F0

Suzanne van der Hoeven

Marketingcoördinator

Aanwezig: maandag, dinsdag, vrijdag

T 0255 546 160

www.stadsschouwburgvelsen.nl

Twitter @theatervelsen

Facebook stadsschouwburgvelsen.nl

/ PERSBERICHT

Een meidenfeest voor jong en oud: 'TINA, DE MUSICAL'

Doldwaze avonturen met o.a. Mylène & Rosanne

Het is net bekend geworden: Mylène & Rosanne - bekend van het Junior Songfestival - schitteren als de gemene tweeling in 'Tina, de musical' (8+). Dat viel zo op dat ze zijn genomineerd voor hun rol in de categorie Aanstormend Talent bij de Musical Awards! De Awards worden 24 januari uitgezonden, dus als de zingende tweeling op zaterdag 27 januari (19.30 uur!), samen met o.a. musicalsterren Annick Boer en Theun Plantinga en Ridder van Kooten ('Spangas'), te zien is in de Stadsschouwburg Velsen, weten we of ze gewonnen hebben. "De voorstelling bedient vernuftig de diverse generaties. Jonge meiden zwijmelen mee met Tina en volwassenen worden nog eens op hun eigen (vervlogen?) dromen gewezen," schreef De Telegraaf (***) over de voorstelling.

Feestelijk jubileum

Het bekendste meidenblad verscheen voor het eerst in 1967 en beleeft dus dit jaar zijn vijftigjarig jubileum. Dat feestje wordt gevierd met 'Tina, de musical'. Hoofdpersoon Tina is net als stripversie een pre-puber, maar omdat ze al zo lang meegaat spreekt ze ook moeders en oma's aan. Het verhaal? Tina en haar vrienden moeten zélf het weekblad maken omdat Tina's ouders, die het normaal doen, geveld zijn. De vriendenclub neemt het op tegen een tirannieke hoofdredactrice en de gemene tweeling. Ze worden bijgestaan door Tina's excentrieke oma. Natuurlijk wordt Tina verliefd op Bobby. Hoe loopt dat af met die 'kriebels in de buik'? En lukt het om het blad op tijd uit te brengen?

Voordelig Familie-ticket

De voorstelling is geschikt voor alle meiden van 8 tot 88 jaar. Daarom heeft de Stadsschouwburg Velsen een leuk (en voordelig) familieticket in het leven geroepen. Ga je met je moeder naar Tina de musical, dan kun je een moeder-dochter-ticket kopen voor € 50,- (incl. drankje voor moeder en dochter). Nemen jullie ook nog oma mee, dan kun je drie kaartjes kopen voor € 60,- (incl. drankjes).

Prijs: € 30,-, incl. garderobe en pauzedrankje. Korting met Familie-ticket.

Meer informatie en reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255 - 515789.

Noot voor de redactie: voor nadere info kunt u contact met ons opnemen (0255 - 546160) of mailen naar svdhoeven@stadsschouwburgvelsen.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie