Samen soep maken?

9 januari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

Nieuw-Vennep - Op vrijdag 19 januari 2018 tussen 9.30 en 12.00 uur is het zover: de eerste kookworkshop van BioSoepi in het nieuwe jaar. Koken met verse en lokale producten, handige kooktips een (h)eerlijke lunch achteraf en de unieke kans om andere mensen te ontmoeten. Dit zijn de ingrediënten voor de workshop Soep maken bij Lunchroom BioSoepi in 't Ontmoetingscentrum Nieuw-Vennep. De kosten voor de workshop bedragen 5 euro. Aanmelden kan via info@BioSoepi.nl.

Lunchroom BioSoepi, sinds 2016 de lekkerste soep van de Haarlemmermeer, organiseert op vrijdag 19 januari 2018 een leuke en leerzame workshop 'Soep maken'. Iedereen tussen de 18 en 50 jaar die het leuk vindt om te koken met verse en lokale producten, handige kooktips te krijgen en de kans te hebben om andere mensen met dezelfde passie te ontmoeten is welkom op deze workshop. Deelnemers die het bij de workshop erg naar hun zin hebben zijn ook welkom om het gezellige team van BioSoepi te komen helpen bij het maken van de lekkerste soep van de Haarlemmermeer! De workshop vindt plaats van 9.30-12.00 uur in 't Ontmoetingscentrum Nieuw-Vennep aan de Elemastraat 65. Hierbij is een (h)eerlijke lunch inclusief de zelfgemaakte soep inbegrepen. De kosten voor de workshop bedragen 5 euro. Aanmelden kan via info@BioSoepi.nl. Voor meer informatie, neem een kijkje op www.BioSoepi.nl.

Bij Lunchroom BioSoepi bereiden talenten met een afstand tot de samenleving en de arbeidsmarkt de lekkerste soepen van de Haarlemmermeer. De soepen worden afgenomen door diverse horeca bedrijven en geserveerd tijdens gezellige Buurtlunches.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie