Op wieltjes door de kleine zaal van De Meerse

12 januari 2018 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP Zaterdag 10 februari is het weer tijd om dansend te rollen door de kleine zaal van De Meerse tijdens de Rollerdisco en Alles Wat Rolt.

Overdag kunnen ouders met hun kinderen op alles wat wielen heeft lekker rollen en 's avonds kunnen de ouders zelf nog een dansje op rolschaatsen wagen. Voor beide evenementen zijn verschillende prijzen beschikbaar.

ALLES WAT ROLT Alles wat rolt is het evenement voor alle kinderen en ouders die niet zonder rolschaatsen, skateboards, steps of heelys kunnen. De kinderen mogen tijdens dit evenement door de kleine zaal van De Meerse rollen. Er is een deejay die toepasselijke muziek voor de kinderen draait.

In de avond kunnen de volwassenen een dansje wagen tijdens de Rollerdisco. Ze kunnen losgaan op rollerskates en swingen op funky old- en newschool beats. Voor de bezoekers die nog niet zo zelfverzekerd zijn op rollerskates, vindt er aan het begin van de Rollerdisco een workshop plaats, gegeven door Brian van Es Quint Foundation.

Voor beide evenementen zijn rolschaatsen te huur. Deze zijn vooraf te reserveren voor 7,50 euro door te mailen naar lotte@duycker.nl.

Alles wat rolt duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Kaarten in de voorverkoop 5 euro. De Rollerdisco duurt van 19.15 tot 1.00 uur. Kaarten in de voorverkoop 7,50 euro. Informatie: www.duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie