ZONDAGMIDDAGPODIUM: Afwisselend en spetterend concert door blokfluitensemble FEW

15 januari 2018 om 00:00 Nieuws

Op 21 januari presenteert het Zondagmiddagpodium vanaf 14.00 uur het blokfluitensemble FEW in een afwisselend concert in Pier K, Harmonieplein 2 in Nieuw-Vennep.

Verschillende fluiten

Blokfluitensemble FEW speelt oude en moderne muziek op een groot aantal verschillende blokfluiten, variërend van de sopranino, een klein fluitje van 17 cm, tot de subbas van meer dan 2 meter lang, en alles daar tussenin. Het gebruik van dit indrukwekkend uitgebreide instrumentarium geeft de mogelijkheid tot een enorme variatie in klankkleur en effecten.

Van oude muziek tot swing

Behalve het officiële repertoire voor blokfluitensemble, is FEW altijd op zoek naar pakkende muziek die geschikt is voor de speciale klankkleur van een blokfluitensemble.

Voor dit optreden is een mooi afwisselend en spetterend programma samengesteld met 'oude' werken uit de 16e eeuw, maar ook werken uit de barok zoals Bach en Vivaldi, naast moderne werken van Karl Jenkins en Matthias Maute en swingende composities van o.a. Paul Leenhouts.

Blokfluitensemble FEW o.l.v Annelies Schraa bestaat uit: Niels Schipper, Annemarie Mansvelder, Lizet Penson, Elsbeth Biersteker, Marloes Dam en Jeriël Biersteker.

Kaarten

De toegangsprijs is € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn zolang de voorraad strekt vanaf 13.30 uur verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023-5698873. Dan is ook vervoer met RegioRijder te reserveren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie