Vennepse Vivian Panka is genomineerd voor prestigieuze Musical Awards 2018

15 januari 2018 om 00:00 Nieuws

Vivian Panka uit Nieuw Vennep is genomineerd in de categorie Aanstormend Talent van de Muscial Awards 2018. Deze 17e editie van het Musical Awards Gala zal 24 januari 2018 om 21.25 uur live worden uitgezonden op NPO1 vanuit het Circustheater in Scheveningen. Tijdens deze groots opgezette liveshow worden de prestigieuze Awards voor Nederlands grootste musicalsterren en beste producties uitgereikt. De nominatie van de 21-jarige Vivian betreft haar rol als Bo in de Thrillermusical Shock.

Vivian is afgestudeerd aan het Conservatorium Codarts Rotterdam, afdeling Muziektheater. Daar verraste ze al met theatrale concerten en voorstellingen. Ze heeft in het begin van haar carrière ook meegedaan aan de musicalproductie van Pier-K.

Shock, Thrillermusical

Shock is een voorstelling naar de gelijknamige bestseller van Mel Wallis de Vries. De musical gaat over een tienermeisje die verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, telefoon en haar jas met bloedvlekken worden teruggevonden. Haar vriendinnen zijn kapot van verdriet. Als ze na maanden haar leven weer heeft opgepakken, is de moordenaar terug.

"De voorstelling is het sterkst op de momenten waar de toeschouwers worden aangesproken op hun eigen fantasie. Als Bo (Vivian Panka) vertelt dat ze, samen met haar vriendinnen, op de laatste nacht naar het zwembad gaat, op zoek naar haar vriendin Lilly, haar daar aantreft, drijvend in het water."

De cast van Shock bestaat uit Britt Scholte (Goede Tijden Slechte Tijden, Brugklas, Hartbeat, YouTube-kanaal Britt Talk), Priscilla Knetemann (Spangas, Fataal, Vals), Dorine Meijerhof, Aniek Mommers en Vivian Panka.

Shock is na de voorstelling Vals (ook een bestseller van Mel Wallis de Vries), de tweede musical waarin Vivian een hoofdrol speelt.

Shock is nog te zien tot 9 februari in verschillende zalen in het land.

In deze regio:

Leidse Schouwburg op vrijdag 19 januari 2018 om 20:15

DeLaMar Theater Amsterdam, op dinsdag 30 januari 2018 om 19:30

Schouwburg Amstelveen op woensdag 31 januari 2018 19:30

Vivian: "Ik kijk heel erg uit naar deze avond, spannend is het nu al".

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie