Schouwburg De Meerse, Hoofddorp

16 januari 2018 om 00:00 Nieuws

Fien en Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien bij RTL Telekids, en op zaterdag 27 januari ook in Schouwburg De Meerse met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling 'Feest op de boerderij!'.

In de muzikale theatervoorstelling 'Feest op de boerderij!' beleven Fien en Teun avonturen op de boerderij met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling. Samen met Fien en Teun leert ze de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

Deze vrolijke, leerzame voorstelling vol humor is een productie van Van Hoorne Entertainment en geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Boerderij Experience

Vóór en ná de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de Boerderij Experience in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Zaterdag 27 januari om 14:00 en 16:00, bij Schouwburg De Meerse, Raadhuisplein 3, Hoofddorp. Kaartprijs € 16,50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen www.demeerse.nl of telefonisch 023 55 63 700. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/FienenTeun.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie