Winterwandeling Bewust Haarlemmermeer

18 januari 2018 om 00:00 Nieuws

Woon jij in de Haarlemmermeer en wil jij graag bewuster en gezonder leven? Wil je geÏnspireerd worden? Gelijkgestemden ontmoeten? Dan is deze winterwandeling echt iets voor jou!

4x per jaar ontmoeten wij elkaar tijdens een seizoenswandeling van Bewust Haarlemmermeer, met de bedoeling om zo samen te groeien in bewustzijn, in verbinding met elkaar. Elk seizoen gaan we op pad met een ander thema, geïnspireerd op het seizoen.

Bewust Haarlemmermeer is een netwerk voor diegene die zich HART maken voor een bewuste en duurzame samenleving in de regio Haarlemmermeer.

Thema winterwandeling: De waarde van winter.

Net als de vorige keer, gaan we ook deze keer weer op pad met een paar mooie vragen. Deze keer met betrekking op de winter in jouw leven. Al wandelend ontstaan de gesprekken vanzelf.

Zomaar een paar vragen om mee op pad te gaan:

Wat houdt jou bezig in deze periode van het jaar?

Waar staat bij jou de winter symbool voor ?

Welke zaadjes liggen er bij jou onder de grond te wachten totdat ze gaan ontwikkelen?

Deze winterwandeling wordt begeleid door 2 lifecoaches Yolanda Janssen van YEP! LifeCoaching en Ester Saelman van Coaching in Green. Beiden zijn ondernemer in de Haarlemmermeer en helpen mensen bewuster te leven voor een duurzame gezondheid.

Ervaar zelf hoe leuk het is om mensen die je niet kent op een laagdrempelige manier te ontmoeten en met elkaar in gesprek te komen. Wandel ook gezellig mee!

Praktisch

We verzamelen om 09.30 uur bij restaurant Venneper Lodge, Getsewoudweg 1, Venneperhout, Nieuw Vennep.

We sluiten af om 11.30 uur af met een kopje koffie/thee bij restaurant de Venneper Lodge (voor eigen rekening).

Aanmelding kan via de Facebook pagina van Bewust Haarlemmermeer, maar is niet verplicht. Ook als je geen lid bent van Bewust Haarlemmermeer, ben je van harte welkom! Deelname is gratis.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie