De Zingende harp met magisch 'De Nachtwacht' (3-plus)

19 januari 2018 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP Midden op het podium is de speelplaats van Gunga. Hij tovert klanken uit 'prullaria' die hij heeft verzameld: piepende rubberen speelgoedbeesten, zoemende plastic buizen, waterflessen, neusfluiten, mondharpen en enkelbellen.

Daarmee bouwt hij dromen van geluid. Aan de rand van zijn speelplaats staan de bedjes van Anne en Caroline. Anne durft niet te gaan slapen, ze is bang voor de nacht. Caroline wil juist graag slapen, want de mooiste dromen nemen haar al zingend iedere nacht mee op reis. In deze voorstelling vol muzikale verrassingen vindt Caroline, samen met Gunga, een manier om Anne mee te nemen naar dromenland, want …de nacht wacht nog maar even…

De Zingende Harp werkt bij deze voorstelling samen met Alan Purves, een virtuoze percussionist die alledaagse voorwerpen en kinderspeelgoed omtovert in muziekinstrumenten. Een mooie combinatie met de live harp muziek en zang in de voorstelling.

De Nachtwacht is zondag 4 februari te zien in Het Oude Raadhuis om 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.demeerse.nl of 023-5563707.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie