Nostalgie en romantiek in Zingen met Hollands Mooiste

19 januari 2018 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP Was vroeger alles mooier? Die 'mooie' tijden dat er een schillenboer door de straat reed, dat je twee weken moest wachten voordat de postbode de brief van je liefje bezorgde. Die mooie tijd van de openbare telefooncellen, de colporteurs en kattenkwaad. 'Zingen met Hollands Mooiste' belooft een reis langs de vele, mooie maar nog niet vervlogen muzikale herinneringen.

Een bloemlezing van het Nederlandstalige muzikale erfgoed. Zangeres Vanessa Thuyns en zanger Nils Krake en band en de door de wol geverfde presentatrice Monique Brouwer laten deze tijden herleven en geven u een heerlijke avond van nostalgie, weemoed en verlangen.

Om het publiek nog beter in de sfeer te brengen, herinnert u zich nog Rijk de Gooijer met Brief uit La Courtine, of Patsy ('Kom toch bij mij') van Rein de Vries. Maar ook de liedjes van Rita Hovink, Wilma Landkroon, Toontje Lager, André Hazes, Marco Borsato en vele andere Nederlandse coryfeeën passeren zaterdagavond 10 februari de revue. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.demeerse.nl of 023-5563707.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie