The Black Crowes undercover in The Shack

20 januari 2018 om 00:00 Activiteiten

Zondagmiddag live-muziek!

OUDE MEER The Black Crowes mag zich zeker scharen in het rijtje van de allerbeste en meest succesvolle bands uit de jaren '90. Het is dan ook vanzelfsprekend dat ook deze band een eerbetoon krijgt in dit undercoverseizoen, en daar heb je dan weer topmuzikanten voor nodig. Niemand minder dan Rob Klerkx, drummer van Moke en The Secret, heeft dan ook een stel supercoole muzikanten om zich heen verzameld waarmee hij, op zondag 28 januari in The Shack, een toertje maakt door het enorm populaire repertoire van de rockband uit Atlanta. The Black Crowes van deze tribute zijn: Ross Curry: zang, Rob Klerkx: zang, drums, Guido Vrouwe: bas, Ruard Sanders: gitaar, Joerie Dekker: gitaar, Edwin van Mook: toetsen, achtergrondzangeressen: An Ke en Tatum Whistler. Een enorme hoeveelheid hits gaan voorbij komen, om er maar een paar te noemen: Remedy, Hard To Handle, Jealous Again, Sting Me, Hotel Illness, Blackberry, Soul Singing en niet te vergeten het prachtige She Talks To Angels. Kortom een blues en soul georiënteerde rocksound in een rauwe intense liveshow, en dat allemaal in de unieke en intieme atmosfeer van The Shack met uiteraard de Perzische kleden op het podium. The Black Crowes undercover in The Shack, en ga er maar van uit dat dit weer ongelofelijk goed is! The Shack is op zondag 28 januari open om15 uur, aanvang Black Crowes Tribute 16 uur Entree: 10,-.

Voor in de agenda: Zondag 4 februari: Dynamite Bluesband; Dynamite Bluesband speelt fat & dirty blues, authentiek, vuig, pompend, zuigend, meeslepend maar bovenal explosief! Zondag 11 februari: Hoodoo Monks; Een energiek trio dat rauwe blues ten gehore brengt, puur en onversneden, met een aanstekelijk enthousiasme gebracht.

Voor alle info en openingsdagen/tijden ga je naar www.the-shack.info. The Shack is gelegen aan de Schipholdijk 253b in Oude Meer.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie