Ontmoet elkaar bij de Buurtlunch

22 januari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

NIEUW-VENNEP Na twee zeer succesvolle Buurtlunches in 2017 organiseert BioSoepi ook in 2018 maandelijks een gezellige Buurtlunch (mede mogelijk gemaakt door Rabobank Schiphol). Op vrijdag 2 februari 2018 is het weer zover. Tussen 12 en 14 uur zijn alle buurtbewoners welkom in 't Ontmoetingscentrum aan de Elemastraat 65 in Nieuw-Vennep.

In 2017 zijn er dankzij een bijdrage van Rabobank Schiphol door BioSoepi twee zeer succesvolle Buurtlunches georganiseerd. Op 17 november en 21 december 2017 werd er door vele buurtbewoners genoten van gezelligheid, ontmoetingen en natuurlijk (h)eerlijke soep. Deze bijeenkomsten smaakten naar meer en daarom wordt er weer een Buurtlunch georganiseerd. De kosten voor de lunch bedragen 3 euro. Aanmelden kan via info@BioSoepi.nl.

Het Team Het team wat deze Buurtlunch verzorgt bestaat uit talenten met een afstand tot de samenleving en/of arbeidsmarkt. Voor mensen die het leuk vinden om te koken en/of meer te leren over werken in de horeca is het mogelijk om mee te lopen met dit unieke team van talenten.

De Buurtlunch wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Schiphol. Het team van talenten staat volledig open voor alle bedrijven in de regio die hen willen helpen om zich op persoonlijk- en arbeidsvlak verder te ontwikkelen en om anderen te laten genieten van (h)eerlijke, gezondere gerechten en mogelijkheden tot ontmoeting. Interesse in het mede mogelijk maken van een Buurtlunch? Neem contact op met Vincent van Munster via info@BioSoepi.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie