Speciaalbierfestival Hoppig Hoofddorp

25 januari 2018 om 00:00 Nieuws

Op 3 en 4 februari is het zover: het eerste winterse speciaalbierfestival vindt plaats in Hoofddorp onder de naam Hoppig Hoofddorp. Bezoekers worden getrakteerd op speciaalbieren, bites en beats.

Liefhebbers van speciaalbier kunnen tijdens deze 1e editie hun hart ophalen. Naast ambachtelijke bieren van eigen bodem kunnen de bezoekers ook deelnemen aan diverse masterclasses.

Het evenement vindt plaats op het Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp op 3 en 4 februari. De volgende twaalf Nederlandse brouwers presenteren hier hun bieren: Uiltje Brewing Company, The Sisters Brewery, BE+ER brouwers, PIVO brouwers, LOC Brewery, Kompaan Bier, HAPPYFACE BEERS, brouwerij de Blauwe IJsbeer, Bierbrouwerij Vermeersen, Brouwerij Het Roze Varken, Brouwerij: Gebr. Ducaat en brouwerij 5Hoog.

Het festival is toegankelijk voor beginnende en ervaren proevers van boven de 18. In de masterclasses kan iedereen zijn kennis vergroten van bierstijlen, bier & spijs combinaties en hoe nou eigenlijk bier te proeven. Deze masterclasses worden verzorgd door gediplomeerd biersommeliersPepijn van der Waa. Voor de bites staan Ons Gaan Braai en Meerfrites garant met BBQ recepten uit Kansas City en Zuid-Afrika en goede ambachtelijk frites.

Ook muziekliefhebbers kunnen gerust zijn met meerdere optredens van onder andere Mr. Boogie Woogie, winnaar van de Dutch Blues Challenge 2017 en van The Kitchen Floor Boys.

Ticket

Om toegang te krijgen tot het festival, moet een ticket worden aangeschaft. Hierbij zitten een festivalglas, een boekje en een munt inbegrepen. Kijk voor meer informatie op de website van het festival (www.hoppighoofddorp.nl/).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie