26 januari 2018 om 00:00 Activiteiten

Prins van de hiphop in Duycker

Hiphop-event Headlines keert terug met o.a. Leafs

Op zaterdag 7 april wordt Poppodium Duycker weer overgenomen door het jonge hiphoplabel Headlines! Deze jongeren uit Haarlemmermeer staan bekend om de leukste feesten met de populairste artiesten. Dit keer is Leafs de koning van het podium, met daaromheen veelbelovende (lokale) artiesten. Kaarten zijn €7,50 in de voorverkoop en de deuren gaan om 20:00 uur open.

Leafs

Op 15-jarige leeftijd tekende Leafs bij platenlabel Noah's Ark en sindsdien is hij niet te houden! Vorig jaar dropte hij zijn EP 'Feals', waarmee hij zichzelf op de kaart zetten. Dankzij singles als 'Alright' won hij het respect van fans en andere rappers in de Nederlandse hiphopscene. De jonge rapper wist zelfs een plek op het podium van WOO HAH! te veroveren, waar ook Travis Scott en Lil Uzi Vert optraden. Op 8 december 2017 kwam hij meteen met het tweede album 'Adventures' waarvan hij o.a. 'Mamacita' als single uit bracht.

Headlines

Headlines is het hiphoplabel van Poppodium Duycker dat bestaat uit verschillende jongeren. De jongeren komen zelf uit Haarlemmermeer en weten dan ook heel goed waar vraag naar is. Na succesvolle edities met o.a. Bokoesam hebben de jongeren hun stempel gedrukt op Haarlemmermeer!

OPEN: 20:00 | AANV: 20:30 | VVK: €7,50 | DEUR: €10 |

www.duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie