29 januari 2018 om 00:00 Sport

Pancratius

Slechte uitslag voor Pancratius

Badhoevedorp - Pancratius kijkt niet goed terug op de eerste competitiewedstrijd van 2018. In Rijpwetering werd met 4-1 van ROAC verloren. Voorzitter Harry den Arend sprak na afloop over een duel dat snel vergeten moest worden.

De selectie van trainer Rob Rijnink was vooraf compleet. In de eerste helft was de thuisploeg iets sterker. Na een goed opgezette aanval werd het 1-0. Pancratius reageerde goed daarop en door Bas Spelt werd het al snel weer gelijk. De beide teams waren daarna tot en met de rust aan elkaar gewaagd. ROAC kon met het nodige geluk nog wel op 2-1 komen. In de tweede helft werd het spel van Pancratius minder. Vooral aanvallend werd er weinig kracht getoond. De tegenstander kon te makkelijk op 3-1 en 4-1 komen. Den Arend: ''Volgende week is de derby tegen koploper DSOV en dan moeten we veel beter voor de dag komen. We gaan in deze tweede helft van dit seizoen voor een goede plek in de middenmoot.''