Onverdiende nederlaag voor Sc Badhoevedorp

29 januari 2018 om 00:00 Sport

Albert Bronk

BADHOEVEDORP Sc Badhoevedorp verloor met 0-2 van Nieuw Sloten. En die nederlaag was gezien het getoonde spel niet verdiend.

Badhoevedorp had de beschikking over een nieuwe spits. Trainer Patrick de Meijere: ''De ervaren Germaine Vers kwam hier plotseling binnenlopen en we zijn blij met zijn kwaliteiten en ervaring. Hij is al 42 jaar maar kan voor de nodige rust in het team gaan zorgen. En als spits verwachten we veel van hem, want hij is nog steeds topfit.'' Vooraf moest de Meijere een speler op de bank laten plaats nemen. ''Deze jongen kwam te laat en dat kan ik niet accepteren.'' Beide teams waren in de eerste helft gelijkwaardig en er werd niet gescoord. In de tweede helft kreeg een speler van Nieuw Sloten de bal tegen zich aan geschoten en met een merkwaardige bal verdween de bal in het doel van de thuisploeg. Een kwartier voor tijd kon Nieuw Sloten nog een keer met veel geluk scoren. De Meijere: ''Een gelijkspel was een verdiende uitslag geweest. Volgende week spelen we tegen CTO en dan moeten we in staat zijn om de drie punten te pakken.''