DSOV laat dure punten liggen

29 januari 2018 om 00:00 Sport

Albert Bronk

VIJFHUIZEN DSOV kwam thuis tegen Laakkwartier niet verder dan 2-2. Het team van trainer Bart Jansen stond met rust nog met 2-0 voor. Na afloop was er toch ook nog goed nieuws, de naaste concurrenten hadden punten laten liggen.

DSOV kon in de sterkste opstelling verschijnen, de selectie is de winterstop goed doorgekomen. In het eerste kwartier gebeurde er weinig, de teams waren elkaar aan het aftasten. Jansen: ''We waren in die periode te slordig, gelukkig kon de tegenstander daar niet van profiteren.'' Na bijna een half uur kon Bianco Carolina voor de thuisploeg scoren. Vijf minuten later kon deze zo belangrijke speler de 2-0 op het scorebord brengen. DSOV verzuimde daarna om enige grote kansen te benutten. Het zou tevens de ruststand worden. In de tweede helft bleef DSOV lange tijd de sterkste. Een kwartier voor tijd werd het onverwacht 2-1. Daarna waren er aan beide kanten nog kansen. In de laatste minuut kon Laakkwartier met het nodige geluk toch nog gelijk komen. Jansen: ''Jammer dat we deze voorsprong uit handen hebben gegeven. Dat mag zeker niet gebeuren als je voor de titel gaat.''