Nostalgisch Cultuurcafé met het Duo Nathaly & Jean Louis

30 januari 2018 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding organiseren iedere eerste woensdagmiddag van de maand een cultuurprogramma in het gezellige café van Duycker in het hart van het cultuurgebouw aan het Raadhuisplein. Het podium is op woensdag 7 februari voor het duo Nathaly & Jean Louis. Een combinatie zang en keyboards met een compleet gevarieerd repertoire. Jazzy, Nederlandstalig, easy-listening, de hits van toen. U vraagt maar, van Annie M. G. Schmidt via de Beatles naar The Police is geen probleem voor dit veelzijdige muzikale duo.

Nathaly Masclé is spontane zangeres met een warme persoonlijkheid. Zij betrekt het publiek in haar programma . Op 17 jarige leeftijd maakte Nathaly haar tv debuut in het programma 'De Vuist' van Willem Duys met een medley van oude successen van Karen Carpenter. Ze was leadzangeres in diverse orkesten onder andere Casino, Hollywood Boulevard, Glenn Miller Orchestra met succes in binnen en buitenland. Nathaly's hart ligt zowel bij de jazzmuziek als bij het populaire genre. Ze werkte mee aan de cd "A living legend" van de legendarische saxofonist Harry Verbeke  (The Diamond Five) en treedt momenteel met haar eigen jazzformatie op o.l.v. pianist Jean Louis van Dam, Frits Landesbergen en Eric Timmermans en als Duo Nathaly & Jean.

Solistisch zichzelf aan piano begeleidend, maar ook musicerend met andere collega's legt Nathaly zich voortdurend toe op het ontwikkelen van nieuwe muzikale concepten. 

Onlangs bracht ze haar nieuwe CD "Driven By The Wind" uit en de singel "Little Girl" en "Verandering Van Binnenuit" worden veel gedraaid op de radio.

Jean Louis van Dam is een allround pianist, accordeonist, componist, arrangeur en producer met veel ervaring. Hij speelt in diverse bands en begeleide bekende artiesten als Georgie Fame, Rita Reys, Johnny Meijer, Eddy Doorenbos, Laura Fygi, Madeline Bell, Edwin Rutten, Joke Bruijs en Gerard Cox.  Hij werkte 12 jaar als pianist, componist, arrangeur en orkestleider van de Nederlandse cabaretière Tineke Schouten en deed studiowerk op inmiddels meer dan 90 cd's. Met Gerard Cox en Joke Bruijs speelde hij accordeon en piano in de theatershow 'De Oase Bar' en afgelopen seizoen werkte hij als pianist/orkestleider bij de theatershow 'Op een mooie Pinksterdag' met Lone van Roosendaal, Annick Boer en Renée van Wegberg

Iedere eerste woensdagmiddag van de maand is er een ander cultuurprogramma in het Duyckercafé. Het programma is zeer gevarieerd, met veel live muziek, maar ook lezingen, zelf muziek maken en documentaires, daarbij kunnen wensen kenbaar gemaakt worden, zodat het programma zo goed mogelijk aansluit op de wensen van de bezoekers. Ook voor mensen die minder mobiel zijn, of bijvoorbeeld geheugenproblemen hebben is het Nostalgisch Cultuurcafe geschikt. Heeft u vragen over begeleiding of vervoer, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via Mara van Limbeek: mvanlimbeek@amstelring.nl of 06-22064255 en Misha de Jong: madejong@amstelring.nl of 06 14646643

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie