Open dag basisschool De Meiboom

2 februari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

Ben je op zoek naar een (nieuwe) basisschool voor je kind? Vrije school De Meiboom heeft op 10 februari haar open dag.

Op de open dag zijn er leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Er is poppenspel bij de kleuters, een knutseltafel, je kan brood bakken en nog veel meer. Terwijl uw kind speelt, kunt u kennis maken met directie en docenten, spreken met ouders en kinderen van de school, uw vragen stellen, de lokalen en schooltuin binnen wandelen, en nog veel meer. Ook kunt u zelf ervaren hoe een bewegende les eraan toe gaat. Tussendoor kunt u bij de koffie- en theehoek natuurlijk iets lekkers halen.

Op De Meiboom staan we voor een bruisende, enthousiaste school, die zich onderscheid door geïnspireerd onderwijs. We gaan voor meer dan alleen goede onderwijsresultaten. Kinderen leren omdat ze het leuk vinden. Hierdoor ontwikkelen ze niet alleen hun cognitieve vaardigheden, maar ook sociale en creatieve vaardigheden en wordt respect voor de omgeving en de natuur spelenderwijs aangeleerd.

Komt u ook proeven van de Vrijeschool, waar iedereen zijn talenten kan ontwikkelen? Tussen 10.00 en 13.00 uur staan de deuren van De Meiboom open en kunt u op ieder tijdstip binnenkomen.

www.demeiboom.nu

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie