Improvisatietheater bij Pier K in Nieuw-Vennep

4 februari 2018 om 00:00 Nieuws

Het Haarlemmermeerse improvisatie-team sPierKracht staat vrijdagavond 23 februari a.s. weer op de planken. Deze keer nemen ze het op tegen het Haarlemse 'Tartrek'.

De twee teams spelen improvisatietheater in de vorm van games. Het publiek bepaalt hierbij wat zij wilt zien, dus de spelers zijn op niks voorbereid. Pure improvisatie dus. Dit leidt tot verrassende, hilarische, spannende of emotionele scènes.

De wedstrijd start om 20.00 uur en vindt plaats bij Pier K in Nieuw-Vennep. De entree bedraagt slechts 5 Euro.

Bij theatersport draait het allemaal om improvisatie. In een theatersportwedstrijd strijden twee teams om de felbegeerde improvisatie-titel van de avond. De spelers dagen elkaar uit voor diverse games, waarbij het publiek het hoe, wat en waar bepaalt. Dat dit tot verrassende situaties leidt, spreekt voor zich.

De spelers treden op onder toeziend oog van twee heuse rechters. Zij zijn streng, maar rechtvaardig en beoordelen de teams op facetten als inhoud en techniek. Daarnaast mag het publiek natuurlijk haar stem uitbrengen op de beste scène.

Nieuwsgierig geworden en zin in een leuke avond uit? Kom het Haarlemmermeerse team sPierKracht dan aanmoedigen op 23 februari a.s. bij Pier K in Nieuw-Vennep. Kaarten kunnen gereserveerd worden via een mail aan info@spierkracht.com.

Team sPierKracht traint op haar improvisatietalent bij Pier K in Hoofddorp. Een mix van jong en oud, beginners en gevorderden leidt tot mooie combinaties, nieuwe inbreng en leren van elkaar. Meer informatie over sPierKracht is te vinden op www.sPierKracht.com of volg het team sPierKracht op Facebook en Twitter.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie