Nederlaag voor Sc Badhoevedorp

1 februari 2018 om 00:00 Nieuws

BADHOEVEDORP Sc Badhoevedorp verloor met 4-2 van CTO '70. Het team van trainer Patrick de Meijere was achterin niet goed op dreef. Bij Badhoevedorp moesten drie jeugdspelers van het team onder de 19 meedoen.

De Meijere:  ''Die jongens moesten twee wedstrijden achter elkaar spelen en daar heb ik respect voor. Ze hebben het prima gedaan." De eerste helft was Badhoevedorp beter, maar wist niet te scoren. Door twee fouten achterin stond het met rust 2-0.

Na de pauze werd het wederom door gestuntel achter in 3-0. Het vierde doelpunt van de thuisploeg was een schot van grote afstand en onhoudbaar. Badhoevedorp kon daarna redelijk terugkomen en Rayen Parach kon twee keer scoren.

De Meijere: "'We hebben het onszelf moeilijk gemaakt. Als team kunnen we veel meer dan we nu lieten zien."