UNO verliest ondanks drie doelpunten

1 februari 2018 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP Het heeft niet zo mogen zijn voor de mannen van Mohamed Ajar, hoofdtrainer van UNO. Afgelopen zaterdag werd ondanks een 1-0 voorsprong en in totaal drie treffers met 3-4 verloren van de nummer 4 De Kennemers.

"Het begon goed want we stonden dankzij Mohammed Kamara al snel met 1-0 voor. Maar zo rond de 43e minuut veranderde dat toch nog onverwachts in een 1-2 achterstand. Voor de neutrale tegenstander wellicht een mooi scoreverloop - voor ons was het wel een tegenvaller zo vlak voor rust."

De tweede helft bleven beide teams scoren. Via 2-3 werd het nog 3-3, maar het was uiteindelijk De Kennemers dat aan het langste eind trok: 3-4.

"Het werd een mooie gelijkopgaande wedstrijd waar we minimaal een punt uit hadden moeten halen. Dat was ook wel verdiend geweest. Het mocht niet zo zijn. Complimenten aan de ploeg, want het team met maar liefst 5 jonge spelers bleef strijden voor minimaal dat punt. Volgende wedstrijd gaan we weer voor de drie punten."Volgende week 10 februari speelt UNO uit tegen Jong Hercules dat 12e staat met maar 4 punten. UNO staat nu 10e met 10 uit 12.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie