Paul Groot excelleert als Cole Porter in You're the Top

5 februari 2018 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP Na ruim 20 jaar komt de musical over virtuoos Cole Porter weer terug in het theater met Paul Groot in de hoofdrol.

Een prachtige en wervelende voorstelling over het bijzondere leven van deze componist en songwriter die meer dan 800 liedjes voor 39 musicals schreef. Cole Porter combineerde zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl. Hij was van rijke komaf, een hartstochtelijk feestganger, een homoseksueel die trouwde en een fervent wereld-reiziger. Hij leidde een dubbelleven.

Ondertussen schreef hij wereldberoemde liedjes als 'I've Got You Under My Skin', 'Night And Day' en 'Ev'ry Time We Say Goodbye'. Terwijl zijn succes ongekende hoogte bereikt, groeit zijn eenzaamheid.

Cole Porter is in zijn laatste levensfase. Hij verblijft in zijn buitenhuis in Buxton Hill, waar hij elk weekend gasten uitnodigt om hem gezelschap te houden. Maar vanavond loopt alles anders dan anders: er zijn geen gasten. Met: Marjolein Keuning als Linda Porter, Marcel Jonker als Monty Woolley met live orkest.

De voorstelling is zondag 25 februari te zien om 20.15 uur in De Meerse. Kaarten zijn verkrijgbaar via 023-5563707 en www.demeerse.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie