ZPCH zwemt naar 7de plek landelijke competitie

6 februari 2018 om 00:00 Sport

Afgelopen weekend werd de derde ronde van de landelijke zwemcompetitie gezwommen. De zwemmers van ZPCH kwamen samen 84 keer aan de start en daarvan werd 53 keer een persoonlijk record gezwommen. ZPCH zwom daarmee in eigen bad, Sportcomplex Willem Alexander, van een 10de naar een 7de plek in de Nationale A-competitie.

De grootste persoonlijke verbetering liet zwemster Ivana Momcilovic ziet op de 400m wisselslag. Maar liefst 32 seconden haalde zij van haar persoonlijk record af. Andere mooie prestaties werden gezwommen door Sophie Brouwer en Isa Maarleveld op de 200m schoolslag. Zij verbeterden hun tijden met respectievelijk 18 en 11 seconden. Mayra van Tintelen verbeterde met zo'n 9 seconde haar 200m rugslag tijd en Robin Spreeuw scherpte haar tijd op de 200m schoolslag flink aan.

Bij de jongens/heren deden Thomas Vastenhout, Martijn Roderiques de Mercado en Jullich Laszlo goede zaken. Thomas scherpte zijn tijd op de 400m wisselslag met 8 seconde aan en Martijn en Jullick zwommen mooie persoonlijke records op zowel de 200m schoolslag als 50m vlinderslag. Figo van Duuren haalde op de 100m schoolslag 10 seconde van zijn tijd af en Colin Degenaars ziet op de 100m vrije slag de 1-minuut grens steeds dichter bij komen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie