9 februari 2018 om 00:00 Activiteiten

Beste redactie,

Willen jullie s.v.p. bijgevoegde tekst, heel graag met een van de foto's,

de aankomende week (week 7) in jullie krant plaatsen?

Alvast bedankt!

Vriendelijke groeten,

Rian en Berry Kok

The Shack

06 25047557

Schipholdijk 253 b - 1438 AC Oude Meer | internet: the-shack.info | facebookpagina

--------------------------------------------------------------------------

Dit e-mailbericht is alleen bestemd voor de geadresseerden.Indien dit bericht niet voor u is bedoeld, wordt u verzocht de afzender hiervan op de hoogte te stellen door het bericht te retourneren en de inhoud niet te gebruiken. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.

--------------------------------------------------------------------------

From: Berry en Rian

Sent: Sunday, October 22, 2017 11:16 AM

To: krant aalsmeer

Subject: redaktioneel stukje

Beste redactie,

Willen jullie s.v.p. bijgevoegde tekst, heel graag met een van de foto's,

de aankomende week (week 43) in jullie krant plaatsen?

Alvast bedankt!

Vriendelijke groeten,

Rian en Berry Kok

The Shack

06 25047557

Tribute to The Doors en Johnny Cash in The Shack.

Vrijdag en zondag livemuziek!

Het aankomende weekend twee schitterende tributes, beide op veler verzoek, terug op het Shack-podium!! Op vrijdag 16 februari een buitengewoon mooie start van je weekend met Tribute to The Doors! Ruim een jaar geleden stond deze band in een bomvolle Shack voor een laaiend enthousiast publiek! Een herhaling van dit optreden kon gewoonweg niet uitblijven! Deze tribute to The Doors bestaat uit vijf topmuzikanten uit bands als De Staat, Donnerwetter en Raw Flowers.

The Doors geldt als een van de grootste bands van de jaren zestig. Tot op de dag van vandaag is de muziek van The Doors nog steeds razend populair! Om The Doors te eren brengt Tribute to The Doors met alle legendarische songs als Light My Fire, Touch Me, LA Woman, Backdoorman, Riders On The Storm, When The Music's Over, Break On Through, Strange Days e.v.a, en natuurlijk is er altijd 'The End'. Tribute to The Doors neemt je mee back in time! Een unieke beleving, op vrijdag 16 februari in The Shack! Op zondag 18 februari ook weer zo'n fenomenale muzikale traktatie: Boys Named Sue, een tribute to "The Man In Black"; Mister Johnny Cash! Everybody loves Cash! De country-Cash, de rockende Cash, de Gospel-Cash en de American Recordings-Cash, je kunt het allemaal meemaken zondagmiddag 18 februari met Boys named Sue. Al eerder stond ook deze band met heel veel succes op het podium in The Shack. Een fantastische band die de sfeer er meteen in weet te brengen. Boys named Sue is een Johnny Cash tribute band. Zowel jong als oud kunnen nummers van deze legende meezingen, en zo wordt elke "Boys named Sue" optreden een groot feest. Ze doen de liedjes van Cash met zoveel overgave, dat het publiek er geen genoeg van kan krijgen. Boys named Sue brengen het oude werk van Cash en laten ook de American Recordings niet onberoerd. De band bestaat sinds 2001, en na enkele bezettingswisselingen staat er een ingespeeld gezelschap van vijf geweldige muzikanten die alle facetten van Johnny Cash laten horen. Het allerbeste van The Doors en Johnny Cash in een weekend. Muzikale helden van nu eren hun muzikale helden van toen. Ga deze twee klasse-bands niet missen!!

Simple Minds

In de jaren 80 van vorige eeuw werd deze band razend populair met de wereldwijde nummer 1 hit Don't You (Forget About Me). En daarna volgde nog juweeltjes als o.a. Alive and Kicking, Promised You A Miracle, Sanctify Yourself. Muzikanten uit o.a. Moke en The Metallicas laten de jaren '80 herleven met deze schitterende undercoversessie!

The Shack is geopend op vrijdag 16 februari vanaf 20.00 uur, aanvang van The Doors is 21.00 uur, entree 10,00 Zondagmiddag 18 februari open om 15.00, aanvang Boys Named Sue: 16.00 uur. Entree 10,00

Voor alle info en openingsdagen/tijden ga je naar www.the-shack.info Adres: The Shack, Schipholdijk 253b, 1438 AC Oude Meer.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie