Eerste uitzege voor Pancratius

12 februari 2018 om 00:00 Sport

BADHOEVEDORP Pancratius won van KDO met 1-2. En dat was de eerste keer dit seizoen dat het team van trainer Rob Rijnink een uitwedstrijd wist te winnen. Voorzitter Harry den Arend kon het helaas niet zien want die was geveld door de griep. In het eerste half uur waren beide teams aan elkaar gewaagd, en waren er weinig kansen. Na goed voorbereidend werk van Ritchie van Hameren kon Dominique Sweers de bal in zijn bezit krijgen. Met een verwoestende knal liet hij de doelman kansloos achter. Het zou tevens de ruststand worden.

De tweede helft was amper begonnen of het werd al gelijk. Daarna zag het publiek twee teams die even sterk waren en bleven strijden voor de volle winst. Na een goed genomen hoekschop kon Merano Omzigtig zijn team opnieuw op voorsprong brengen. In de resterende zes minuten bleef het team van Rijnink overeind en kon met zeer goed gevoel naar huis.