Gaarne plaatsen in de kranten editie van deze week.

Haarlem,

12-02-2018

------------------------------------------------------------------------

DERDE PLAATS ENZELI DE RUITER TIJDENS EK 2018

Tijdens het EK 2018 wat plaats vond van 2 t/m 4 februari in Sochi, Rusland heeft de Vennepse karateka Enzeli de Ruiter de derde plaats behaald in de categorie U21 -67kg.

Enzeli is selectie lid van de Karatebond Nederland onder 21 jaar.

Door een taktische fout verloor Enzeli in de eerste ronde met 2-1 van Huseyn Aliyev uit Azerbeidzjan. Huseyn behaalde echter de finale waardoor Enzeli herkansing had voor de derde plaats.

In de herkansing werd gewonnen van de Schot Dylan Rush met 10-1, Ylli Cenaj uit Kosovo met 5-0 en van Emin Musanovice uit Bosnië en Herzegovina met 1-0.

Hiermee was de derde plaats voor Enzeli een feit.

In de categorie U21 -67 kg deden 31 deelnemers mee.

Op woensdag was er een feestelijke huldiging bij Kenamju Karate in Haarlem waar Enzeli traint.

3e plaats voor Enzeli de Ruiter in Sochi, Rusland

Over Karate Kenamju

Stichting SportKarate Kenamju Haarlem heeft een grote wedstrijdselectie en traint op verschillende locaties in de regio. Er kan worden getraind in het traditionele Wado karate, wedstrijdkarate en sportkarate. De hoofdlocatie zit aan de Phoenixstraat 11 te Haarlem. Website: www.karatekenamju.nl

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Stichting SportKarate Kenamju

P.A. de Jong (relatiebeheer)

Telefoon: 0629424591

Email: pers@karatekenamju.nl

In dit bericht is/ zijn foto('s) opgenomen welke voor plaatsing mag/mogen worden gebruikt.