Sympathieke film over unieke aandoening

16 februari 2018 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP August pullman (Jacob Tremblay) is geboren met een afwijking aan zijn gezicht. Zijn ouders (Julia Roberts en Owen Wilson) hebben hem nooit naar een reguliere school gestuurd, omdat ze bang waren dat August daar niet geaccepteerd zou worden. Tot nu. August verandert in een onwaarschijnlijke held wanneer hij voor het eerst naar groep 7 gaat.

Waar zijn familie en nieuwe klasgenoten worstelen met gevoelens van medeleven en acceptatie, zal de buitengewone reis van Auggie bewijzen dat je niet onopgemerkt kunt blijven als je bent geboren om op te vallen.

De film Wonder is de verfilming van het gelijknamige boek geschreven door R.J. Palacio. Het is een typisch Amerikaans drama, waarin kinderen elkaar pesten, maar zodra ze verder kijken dan hun neus lang is elkaar toch langzamerhand accepteren. De film zal niet alleen het verhaal laten zien door de ogen van Auggie, maar ook door de ogen van zijn zus. Een zus die zielsveel van haar broertje houdt, maar toch zou ze af en toe willen dat hij er niet was omdat hij alle aandacht opeist. Tijdens het lezen van het boek kon je alleen maar fantaseren over hoe Auggie's gezicht er uitzag, maar tijdens deze film zie je zijn ware gezicht.

De film is zondag 25 februari te zien in Het Oude Raadhuis om 20.00 uur. Kaarten van 9 euro zijn verkrijgbaar via www.demeerse.nl of 023-5563707.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie