Vijfklapper voor Hoofddorp (zat)

17 februari 2018 om 00:00 Sport

HOOFDDORP Hij moest er een paar weken op wachten. Maar vandaag mocht hoofdtrainer Ruud Bartens dan toch weer een keer juichen. En dan niet één keer, maar meteen vijf keer. Zijn team Hoofddorp (zat) stuurde Jong-Hercules met een duidelijk 5-0 naar huis.

De eerste lag er al binnen tien minuten in en Bartens ging er maar eens goed voor zitten. Maar al wat hij zag de eerste 45 minuten? Prima voetbal, daar niet van. Maar niet meer doelpunten.

Die omissie werd tijdens de tweede 45 minuten echter prima goed gemaakt. De ene na de andere prima aanval rolde op het doel van het fystiek spelende Jong-Hercules af en werd ook nog eens afgerond. Binnen korte tijd stond het 3-0 en mocht Wesley van der Groef invallen. Hij deed dat uitstekend met twee treffers.

"Een gouden wissel", aldus Bartens die genoten had van het voetbal van zijn team. "Het is te hopen dat ze deze lijn kunnen vasthouden."De spelers kunnen dat aanstaand weekend meteen laten zien, want dan staat de inhaalwedstrijd tegen Geel Wit op het programma. Zaterdag 24 februari, uit, vanaf 14 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie