Hoofddorp (zon) had meer verdiend tegen LSVV

18 februari 2018 om 00:00 Sport

HOOFDDORP Met nog twee minuten te spelen en dan 1-0 voor staan. Dan moet je toch als overwinnaar uit de strijd komen? Dat dacht hoofdtrainer Jerry Verschoor ook, maar zijn Hoofddorp (zon) speelde 1-1.

Die uitslag zal bij tegenstander LSVV ongetwijfeld gevierd worden vanwege het ene punt dat uit Hoofddorp meegenomen wordt. Bij de thuisclub zal het meer aanvoelen als twee punten verlies. Want, nogmaals, het was in de laatste minuten 1-0 en niets leek erop dat daar nog verandering in zou komen.

Dat gebeurde echter wel, want de bal werd niet goed weggewerkt in de achterste linie. De gasten profiteerden optimaal van die ene kans die ze in de tweede helft kregen. Einduitslag derhalve 1-1 en voor de neutrale kijker was dat deze zonovergoten middag een terechte uitslag. Met die aantekening dat Hoofddorp op basis van de tweede helft het meeste recht kon laten gelden op iets meer dan een gelijkspel.Het Hoofddorps doelpunt werd gemaakt door nr 11 Sven Wierda.

Door de 1-1 blijven LSVV en Hoofddorp op de plaatsen 7 en 8 staan. Volgende tegenstander voor de mannen van Verschoor is de nummer 4, Legmeervogel, thuis. Vanaf 14 uur.