Een (nog) betere relatie. Wie wil dat niet? 8 maart start de Marriage Course in Nieuw-Vennep

22 februari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

Investeren in je relatie.

Op 8 maart start de Marriage Course in Nieuw-Vennep, een relatietraining je samen met je partner kunt doen. De avonden zelf zijn als een date night, waarin je geniet van een heerlijk 3 gangendiner en met z'n tweeën in gesprek bent. Dus geen groepsgesprekken.

De cijfers in Nederland liegen er niet om, relaties en huwelijken staan onder druk. En ergens lijken we allemaal te denken 'dat gebeurt mij niet hoor'. Pas op het moment dat er eigenlijk al veel scheef zit, wordt gekeken naar eventuele therapie of bemiddeling. De Marriage Course is juist als een APK voor stellen die willen bouwen aan hun relatie, juist als er (nog) geen grote problemen zijn. Eerlijk is eerlijk, elke relatie kan nog beter worden. En sterke relaties geven een grotere kans op weerbare en sociaal sterke kinderen.

De Marriage Course wordt al jaren door heel het land heen gegeven in restaurants, buurthuizen, kerken en woonkamers. Het doel van deze cursus is om stellen praktische tools te geven voor verdere ontwikkeling van hun relatie. In zeven bijeenkomsten komen thema's als communicatie, conflicthantering, invloed van het verleden, (schoon)familie, vergeving en seks ter sprake.

Ontdek tijdens deze cursus nog meer van elkaar, jezelf en de kracht van jullie relatie. 'Het was een cadeau voor ons huwelijk!', vertelde een eerdere deelnemer.

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom.

Aanmelden via de website www.marriagecourse.nl of via wim.verkerk@filternet.nl.

De cursus start op donderdag 8 maart en bestaat uit 7 donderdagavonden in maart en april en wordt gehouden in Het Ontmoetingscentrum, Elemastraat 65, Nieuw-Vennep. Info 06-44999433.

De avonden worden begeleid door Jan & Hendrika Koolhaas en Wim & Marianne Verkerk.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie