Voorzitter Serge de Reus nam een heuse podcast op om de veiling onder de aandacht te brengen.
Voorzitter Serge de Reus nam een heuse podcast op om de veiling onder de aandacht te brengen. PR

Online kavelveiling voetbalclub SV Hoofddorp een groot succes

7 januari 2021 om 17:34 Activiteiten

HOOFDDORP De online kavelveiling van SV Hoofddorp is ten einde. De veiling, gestart op zondag 20 december, is zeer succesvol geëindigd op zondag 4 januari 18.00 uur. 

Al twee keer eerder hield de Hoofddorpse voetbalclub een fysieke veiling. Een gezellige avond in de kantine vol entertainment. Helaas gooide Covid-19 roet in het eten, maar de club liet het er niet bij zitten. Zo werd er een overstap gemaakt naar een veiling op internet. Met veel enthousiasme werd begonnen met in het inrichten van een veilingsite, online platform en benaderen van sponsoren. 

Voorzitter Serge de Reus deed met een videoboodschap vanaf de middenstip van het hoofdveld de aftrap voor de online kavelveiling. Ook werd er een heuse podcast opgenomen om de veiling onder de aandacht te brengen. 

“Vooraf is het natuurlijk altijd spannend om zoiets nieuws te starten”, laat voorzitter Serge de Reus weten. “Maar door het enorme enthousiasme van sponsoren, leden en betrokkenen bij de vereniging is het een daverend succes geworden. Wij hadden voor ons zelf stiekem een doelstelling bepaalt, maar die is ruimschoots behaald. Chapeau voor iedereen die betrokken is geweest.”

In het weekend van 3 en 4 januari liep de veiling af. De laatste uren werd er nog flink geboden op de mooie kavels. Kavels die heel divers aan inhoud waren. Denk aan  dinerbonnen, een rondleiding bij de Hertog Jan brouwerij of met voorzitter Serge de Reus ‘18 Holes Golfen op de International’, maar er kon ook op een ‘6 pack Sourcy Sprankelend’ worden geboden. Op sommige kavels barsten echt een bied-gevecht los, dit zorgde voor veel hilariteit ook op social-media.

De organisatie is nu druk bezig met het verdelen van de kavels onder de winnaars. 

Ondanks dat de online kavelveiling een groot succes was, hoopt de organisatie de volgende kavelveiling weer live in de kantine van de vereniging te kunnen organiseren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie