Even lekker bewegen is belangrijk na een thuis-schooldag.
Even lekker bewegen is belangrijk na een thuis-schooldag. Renata Jansen

Elke middag corona-stoom afblazen voor basisschoolkinderen

16 januari 2021 om 13:34 Overig

HAARLEMMERMEER Voor kinderen in groep 3 tot en met 8 organiseert Team Sportservice De Winter Warming-up. Tijdens deze gratis sport- en spelleskunnen kinderen stoom afblazen en buiten sporten en bewegen met leeftijdsgenootjes. De Winter Warming-up vindt plaats in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Rijsenhout en Zwanenburg.

De Winter Warming-up staat in het teken van allerlei verschillende tik- en balspelen, samenwerkingsspelen en nog veel meer. Buurtsportcoach Jacintha Steinmetz: “De lockdown en het online onderwijs hakt er in voor de kinderen en ouders. Wij willen met deze sportactiviteit hen een steuntje in de rug geven. Kom lekker sporten en bewegen en maak plezier met andere kinderen uit de wijk.”

Team Sportservice organiseert De Winter Warming-up inHoofddorp, Nieuw-Vennep, Rijsenhout en Zwanenburg. Elke doordeweekse dag zijn ze te vinden op een sportveldje. “De gymzalen zijn dicht, maar dat houdt ons niet tegen. Buiten sporten is hartstikke lekker, zeker na een dag online school”, vertelt Steinmetz. De sport- en spelles vindt plaats op maandag tot en met vrijdag na schooltijden.

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht via teamsportservice.nl/haarlemmermeer. Vragen via 023 – 205 55 00 of haarlemmermeer@teamsportserivce.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie