Rene heeft in Zwanenburg nog steeds een hele grote vriendengroep.
Rene heeft in Zwanenburg nog steeds een hele grote vriendengroep. Pr

Jeanette Koolmoes: ‘Houd Rene in Big Brother’

16 januari 2021 om 11:23 Overig

ZWANENBURG “René Lubbers moet in Big Brother blijven!“ Zijn moeder Jeanette Koolmoes hoopt dat iedereen meehelpt te zorgen voor een goede afloop van zijn vertrek-nominatie. “Hij is ad rem, sympathiek en spontaan.”

Rene uit Zwanenburg is een van de bewoners van Big Brother waarin veertien kandidaten, zeven uit Nederland en zeven uit België meedoen. Er is geen enkele vorm van communicatie met buiten. Het doel is om honderd dagen in het huis te blijven en verschillende eliminaties te overleven. Elke week gaat er namelijk iemand naar huis door eerst onderlinge nominatie, en vervolgens een stemronde van het publiek. De winnaar pakt 100.000 euro. Dat geld verdienen ze door uitdagingen (challenges) te doen.

Rene is voor de tweede keer genomineerd komende week, onbekend is nog met welke kandidaat hij moet afrekenen. Een trotse moeder Jeanette Koolmoes, bekend politicus van HAP, gelooft niet dat Rene wordt weggestuurd. “Rene is een sociale jongen die graag de controle heeft, in dit huis moet die loslaten. Hij is adrem, sympathiek en spontaan. Hij woont sinds kort in Hoorn, maar hij heeft in Zwanenburg nog steeds een hele grote vriendengroep die allerlei ludieke acties uitvoert om hem erin te laten. Zo zijn er al 500 flyers opgehangen in verschillende plaatsen. Ook is er een fanpagina geopend op Facebook en Instagram. We moeten hem met z’n allen steunen. Dat kan via rtlxl.nl.”

“Ik hoop zo dat hij nog even mag blijven. De afgelopen dagen hebben wij hem al gevolgd via de Videoland streams. Genieten! Ik ben ook, samen met zijn vriendin, bij de liveshow geweest. Vrijdag zagen we hem pas binnenkomen op televisie.“

Het programma is elke dag vanaf 21.30 uur te zien op RTL 5 om 21.30 uur En wordt de dag erop om 17.00 uur herhaald. De liveshow van Big Brother wordt elke donderdag uitgezonden op RTL 5 om 21.30 uur, er zijn zaterdag (18.00 uur) en zondag (23.00 uur) herhalingen.

Er hangen 500 flyers voor Rene.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie