My Generation
My Generation Het Cultuurgebouw

Donderdagmiddagen vol muziek en gezelligheid voor zestigplussers

18 januari 2021 om 11:11 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

De donderdagmiddag is sinds drie jaar vaste prik voor vele zestigplussers in Haarlemmermeer. Op dat tijdstip klinken in Duyckercafé en Het Cultuurgebouw niet zelden veel gelach en vertier en de beste muziek uit de jaren ‘50, ’60, ‘70 en het heden. Muziekliefhebbers die op hun ‘oude dag’ niet achter de geraniums willen zitten, zijn hier dan namelijk op de goede plek. Tijdens de activiteiten van My Generation, een samenwerking tussen Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding, wordt een inmiddels erg populaire programmering neergezet die zowel ter plaatse als online gratis is bij te wonen. En vanaf 28 januari wordt de programmering uitgebreid met het nieuwe programma onderdeel De Workshops, voortaan elke laatste donderdag van de maand.

Elkaar informeel ontmoeten, samen naar optredens, dansen, zingen in een rockkoor of spelen in een band: My Generation is er voor iedereen die zich door leeftijd niet laat hinderen. My Generation organiseert elke donderdagmiddag activiteiten vanuit Het Cultuurgebouw, Raadhuisplein 5 in Hoofddorp. Ook tijdens deze bijzondere coronaperiode doen we er alles aan om de activiteiten voortgang te laten vinden omdat we het belangrijk vinden om een plek te blijven waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Als het niet anders kan, is het programma uitsluitend online te volgen maar indien mogelijk op locatie en tegelijk digitaal (https://meet.jit.si/MyGenerationDigitaal).

Natuurlijk worden op locatie de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig gevolgd.

Aanstaande donderdag 21 januari is de volgende editie: Clip Club met Casper. DJ en muziekkenner bij uitstek Casper verzorgt weer een middag vol muziek met beeld. Daarnaast deelt hij met ons zijn popkennis van toen en nu. En natuurlijk worden de bezoekers op locatie en thuis weer uitgedaagd tijdens zijn miniquiz.

My Generation Cultuurcafé - Op locatie en digitaal | Het Cultuurgebouw 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie