Pater Moeskroen, Geeft een Rondje
Pater Moeskroen, Geeft een Rondje Leonie Voets

Pater Moeskroen geeft een rondje in De Meerse

24 januari 2021 om 12:54 Overig

HOOFDDORP Op zaterdag 13 maart speelt Pater Moeskroen twee shows in poppodium Duycker. De show ‘Geeft een Rondje’ is een theaterconcert met de bekende hits en persoonlijke verhalen. De band bestaat 35 jaar, dus tijd voor een feestje! Toeschouwers nemen plaats in een intieme ambiance, bij de band en haar rijke folk-instrumentarium.

De Paters vertellen over de eerste stappen als straatmuzikant en troubadours. 35 jaar aan hoogte- en dieptepunten komen voorbij.

Reden voor een feestje heeft Pater Moeskroen eigenlijk altijd, maar dit keer is het voor de heren wel heel speciaal. Vijfendertig jaar geleden trok een groep goedlachse studenten muziektherapie als straatmuzikanten via Parijs naar San Sebastian, om terug te keren via Moeskroen, België.

Vol muzikale ideeën én met het plan de ‘trappist’ genaamd Pater Moeskroen als nieuw biermerk van wereldklasse te introduceren, keerde men terug. Het beoogde biermerk werd de bandnaam, de rest is geschiedenis.

Talloze theaterconcerten, albums, shows en hits verder (wie herinnert zich niet: Laat Maar Waaien, Roodkapje, Joost, Dansen en Hela Hola?), is de band nog altijd een begrip in theater- en feestland.

Voor meer informatie en voor de verkoop van tickets kunnen geïnteresseerden terecht op de website van poppodium Duycker via www.duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie