Afbeelding
Eigen foto

Lotte zoekt een forever home

30 januari 2021 om 11:00 Dieren

HAARLEMMERMEER Deze knappe, jongedame heet Lotte. Een bordeauxdog teef van 1,5 jaar jong. “Helaas is Lotte nadat zij een jaar geplaatst was geweest door omstandigheden weer bij ons teruggekomen”, vertelt de medewerkster van SDO. “Wij zijn nu dan ook weer op zoek naar haar forever home. ??Lotte is dus al een bekende van ons, begin 2020 kwam zij samen met haar broertje en zusje bij ons in de opvang terecht.”

Lotte kwam uit een hele slechte situatie, dat maakt dat zij nog steeds een wat onzekere dame is. Harde geluiden en onbekende situaties zijn voor haar heel spannend. Hier moet dus zeker nog wel wat aan gewerkt worden.

“??Nieuwe mensen en dan vooral mannen kan Lotte ook wat spannend vinden. Maar eenmaal bekend, kom je niet meer van haar af hoor! Lotte is namelijk dol op aandacht, knuffelen en lekker gek doen. Als Lotte op dreef is kan zij soms ook wat doorslaan in het spelen en moet je haar op een positieve manier weer even tot rust brengen. Zoals een echte bordeauxdog, kan Lotte nou eenmaal wat lomp zijn af en toe. Hele kleine kinderen zijn dan misschien niet het handigst om haar huis mee te delen. Maar kinderen die gewend zijn aan (grote) honden, kan Lotte prima mee samen wonen.?”

?Lotte heeft samengewoond met een kat, dit ging over het algemeen altijd goed. Wel kon zij af en toe als de kat ging rennen er met veel plezier achteraan gaan. Het is dus belangrijk dat als zij gaat samen wonen met een kat, deze wel gewend is aan (grote) honden. Andere honden vind Lotte hartstikke gezellig. Zij zou dan ook prima samen kunnen wonen met een andere stabiele hond. ??

“Eenmaal gewend in haar nieuwe huis zou Lotte prima een paar uurtjes alleen thuis kunnen blijven. ??Ziet u het zitten om met deze lieve dame het avontuur aan te gaan? Neem dan gauw contact met ons op via sdo@dierenbescherming.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie