Hoofddorp (zat) moet meerdere erkennen in Koninklijke HFC

12 mei 2018 om 19:43 Sport/sport

HOOFDDORP De kans is bijzonder groot dat Hoofddorp (zat) deze zaterdag verloren heeft van de nieuwe kampioen van de 4e klasse B. "Ze zijn gewoon beter dan de rest", aldus hoofdtrainer Ruud Bartens, "en daarom is het niet bijzonder dat je verliest. Het is alleen wel jammer dat het uiteindelijk 1-5 wordt, terwijl je tussendoor echt wel kansen hebt gehad om er een mooiere uitslag van te maken. Maar ja, dan moet de 2-3 er wel in van Davy de Bruin. Nu ging de bal op de paal en werd het snel daarna 1-4. Dan speel je echt een verloren wedstrijd."

Met nog één wedstrijd te spelen, wil Bartens zeker niet spreken van een verloren seizoen. "Ik kwam er bij tijdens het seizoen en ik heb er geen spijt van gehad. Dit is echt een leuke groep. Alleen jammer dat we op de zaterdagen wel eens met zo weinig spelers stonden. De trainingsopkomst was wel heel hoog en de sfeer bleef goed. Dus wat mij betreft ….. zit er wel een verlenging in."

Hij hoopt dan wel met minder langgeblesseerden te maken te krijgen. Dat was dit seizoen wel een streep door de rekening.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie