donaties
donaties MF

PRAKKIE Nieuws

17 februari 2021 om 08:14 Lokaal Deel je nieuws

Ondertussen zijn wij vrijwilligers van PRAKKIE HOOFDDORP 3 maanden bijna dagelijks bezig donaties te regelen voor onze gezinnen in de “verborgen armoede”.  Zo kunnen wij ondertussen ruim 60 gezinnen wekelijks hulp bieden door middel van levensmiddelen, verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen.

Heel vaak lopen wij tegen het antwoord aan van bedrijven dat zij al andere goede doelen  steunen met donaties, waaronder de voedselbank. Uiteraard is dit ook een zeer goede stichting die vele mensen wekelijks helpt. Het fijne voor deze stichting is dat zij ook geholpen worden door de regering en door inzamelingen van bijvoorbeeld Radio538.  Helaas staan onze gezinnen letterlijk met hun handen in het haar. Zij krijgen nergens de hulp die ze heel hard nodig hebben.

Voor ons vrijwilligers is het helaas zeer moeilijk om producten gedoneerd te krijgen die lang houdbaar zijn, en waar de gezinnen een heerlijke maaltijd van kunnen maken. Op het moment hebben wij echt nood aan conserven zoals blikken of pakjes soep, potten of blikjes groente, blikjes vis of knaks enz enz. Iedereen die ons hiermee kan helpen zijn wij heel dankbaar.

Ken of ben jij iemand die onze gezinnen kan ondersteunen door bijvoorbeeld het 2e gratis product uit de super mee te nemen, met vrienden, familie, buren wat extra groente of soep in te slaan, ons initiatief nog verder door te vertellen, aarzel niet

Producten kunnen dagelijks ingeleverd worden op:

Birkholm 88

of

Etta Palmstraat 220

Zit jij ook in de “Verborgen Armoede”??

Meld je dan aan op onze groep, wie weet kunnen wij jou of jou gezin ook helpen.

www.facebook.com/groups/prakkie.hoofddorp

Het Beheer van ??PRAKKIE HOOFDDORP??

prakkiehoofddorp@gmail.com

www.prakkiehoofddorp.wixsite.com/hulp

www.facebook.com/groups/prakkie.hoofddorp

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie