Hoofddorp (zon) speelt bizarre wedstrijd

13 mei 2018 om 21:10 Sport/sport

HOOFDDORP De mannen van hoofdtrainer Jerry Verschoor en hijzelf incluis gaan deze uitwedstrijd tegen DEM niet snel vergeten. Door de manier waarop deze werd geleid. En door de uitslag. Het werd maar liefst 8-3 in het voordeel van de thuisploeg.

"Bizar", aldus Verschoor. "Dat DEM uiteindelijk wint met 3-1 of 4-2. Dat is nog tot daar aan toe. Ze waren beter bij de les dan wij. Maar dat het 8-3 is geworden – dat is en blijft bizar. Ik kan er niets anders van maken."

Daarmee geeft hij al een beetje aan wat de oorzaak is van het verlies: gebrek aan voldoende eigen inzet. Maar voor de grootste reden verwijst hij naar het neutrale drietal dat de leiding in handen had. Volgens Verschoor keurden de drie mannen maar liefst drie buitenspeldoelpunten goed en maakten ze van één bal zelfs een doelpunt terwijl die bal aan de buitenkant van het net lag. "Je maakt wel eens vreemde dingen mee. Maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Bizar dus."

Wat Verschoor betreft is het daarom snel vergeten, uitkijken naar de laatste thuiswedstrijd en tevreden zijn met het feit dat de doelstelling is gehaald: handhaving in de eerste klasse. "Het ging niet altijd zoals we het hadden gewild en wellicht hadden er ook meer punten in gezeten. Maar we zijn ruim voor het eind veilig en dat is toch een mooi resultaat", aldus de hoofdtrainer die volgend seizoen Hoofddorp (zon) verruilt voor VEW.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie