Ook medewerkers van Goodnight Slaapkamers hopen dat veel mensen meedoen met de online quiz.
Ook medewerkers van Goodnight Slaapkamers hopen dat veel mensen meedoen met de online quiz. Trudy Witteman

Ondernemers: ‘Saturday Late Night Quizzz is thuis uit-eten’

23 februari 2021 om 14:42 Overig

HAARLEMMERMEER Avondklok. Om de saaie sombere zaterdagavond wat op te vrolijken is de Saturday Late Night Quizzz bedacht. Een bourgondische quiz die de deelnemers het gevoel zullen geven van thuis uit-eten gaan. Zaterdag 6 maart gaat het allemaal gebeuren.

De quiz is een initiatief van Goodnight Slaapkamers uit Cruquius, restaurant De Vier Seizoenen uit Lisse en de in deze plaats gevestigde speciaalzaak Wereld Wijnen. De quiz wordt verzorgd door Kwis-Spelen en gaat na de start om 20.30 uur, de hele zaterdagavond vullen. Het belooft een spektakel vol gezelligheid, leuke vragen, anekdotes, lekkere happen en heerlijke wijnen te worden. De Saturday Late Night Quizzz wordt uitgezonden vanuit ‘Studio Goodnight’. Middels livestreaming zijn de deelnemers met de studio verbonden. Meedoen kost 25 euro per persoon. Dat is inclusief een uitgebreid borrelpakket van toprestaurant De Vier Seizoenen en prachtige wijnen van Wereld Wijnen. Minimum deelname is twee personen.

Drie ondernemers die hun klanten missen en niet stil in een hoekje willen gaan zitten wachten totdat de coronamaatregen wat versoepeld worden kwamen op het idee om met een online quiz hun klanten en andere deelnemers een avondje afleiding te bezorgen in deze zware tijd. Om negen uur binnen zijn. Vanwege de avondklok kunnen ze geen kant op en verveling ligt op de loer, was hun redenatie. En aangezien het ook nog eens zakenrelaties van elkaar zijn, was het idee snel geboren. De ondernemers noemen het ‘een knipoog in coronatijd’.

 Vanwege de grootte van de beschikbare ruimte wordt de quiz uitgezonden vanaf het horecaplein in het pand van Goodnight Slaapkamers. Met als mooie bijkomstigheid dat, ondanks dat de zaak vanwege de coronamaatregelen gesloten is, de deelnemers kunnen zien hoe de grootste slaapkamerspeciaalzaak van ons land er van binnen uitziet. Tijdens de interactieve quiz wordt live muziek gemaakt en de deelnemers krijgen over het thema ‘muziek’ allerlei vragen te beantwoorden. Net als over, hoe kan het ook anders, eten, wijn en slapen. Evenals over andere vormen van ontspanning. Hoewel de Olympische gedachte ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ bovenaan staat, zijn er met de quiz leuke prijzen te winnen. Waaronder een diner voor 2 bij De Vier Seizoenen en een prachtig dekbed van Goodnight Slaapkamers.

Inschrijven kan vanaf heden via e-mail restaurant@rdvs.nl of info@wereld-wijnen.com of per telefoon (0252) 418 023, of 06-1227 7605. Inschrijven kan tot uiterlijk 5 maart.

Deelnemers kunnen op zaterdag 6 maart tussen 12.00 en 17.00 uur het borrel- en wijnpakket ophalen bij restaurant De Vier Seizoenen aan de Heereweg 224, 2161 BR in Lisse. Bij het pakket zit tevens alle benodigde informatie over hoe online meegedaan kan worden aan de Saturday Late Night Quizzz.

Frans Witteman

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie