DSOV scoort te weinig

14 mei 2018 om 07:39 Sport/sport

VIJFHUIZEN DSOV won van HVV met 0-4. De score had gezien de vele kansen veel hoger moeten uitvallen. Trainer Bart Jansen baalde daar na afloop van . ‘’Onze concurrent won met 5-0 en we staan nu wat betreft doelsaldo en punten weer gelijk aan kop. Deze wedstrijd hadden we met dubbele cijfers moeten winnen.’’

DSOV was heer en meester tegen deze matig tegenstander. Het duurde echter tot de 25e minuut voordat Bryan Wilderom de openingstreffer kon scoren.  Daarna bleef men in de eerste helft kansen missen. In de tweede helft zag het publiek opnieuw dat door DSOV de mooiste kansen werden gemist. Herman Noorman, Martijn Nelis en Bianco Carolina kwamen wel tot scoren.  Jansen en zijn selectie kijken uit naar de nog twee komende duels. ‘’Die moeten we winnen en we moeten ook scherp blijven wat betreft het aantal doelpunten. Dat worden nog twee zware weken.’’