Suzanne is een getrouwde, jonge vrouw en moeder van twee dochters.
Suzanne is een getrouwde, jonge vrouw en moeder van twee dochters. pr

Tweede kinderboek van Hoofddorpse moeder Suzanne van Wirdum

3 maart 2021 om 11:51 Overig

HOOFDDORP Suzanne van Wirdum uit Hoofddorp heeft een tweede kinderboek uitgebracht: ‘Kan jij mij even helpen zoeken mama? - Een zoektocht door het kleurrijke leven van een peuter’.

Iedere ochtend als Merel wakker wordt, zoekt ze eerst naar mevrouw Witje. Maar op een dag kan ze mevrouw Witje niet vinden! Gelukkig is haar moeder bereid om te helpen, maar ook de hulp van jou is van harte welkom! In dit interactieve kinderboek neemt de auteur je mee in de zoektocht van Merel en mama naar mevrouw Witje. Kan jij Merel helpen om mevrouw Witje vinden?

Suzanne is een getrouwde, jonge vrouw en moeder van twee dochters. Ze is geboren in Hoofddorp, maar verhuisde op haar zevende naar Nieuw-Vennep. Toen zij haar man leerde kennen keerde ze terug naar haar geboorteplaats. Als moeder haalt ze veel inspiratie uit haar kinderen en verwerkt zij dat in haar boeken. Ze gebruikt die inspiratie om leuke en leerzame boeken te schrijven voor dreumesen, peuters en kleuters. Het eerste boek dat Suzanne uitgebracht heeft, is Kaatje Kip en de ballonnenrace. kinderen leren hierbij kleuren en dieren. Bij dit nieuwe boek vraagt ze hulp van peuters en kleuters bij het zoeken naar een knuffel.

Uitgeverij is Boekscout uit Soest.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie